Koniec pravice alebo ľavice na Slovensku

19. októbra 2011, jacksparow, Nezaradené

Chaos, zmätky, podvody, zdražovanie, klamstvá, euroval a neviem čo všetko ešte. Už sa na to nemôžem na obrazovke ani dívať ani pozerať. Mám toho dosť všetkého. Chcem pokoj a kľud. Vraj nám vládne pravica. Aká pravica? Ten zlepenec čo sa nevie na ničom dohodnúť len na zvyšovaní daní ? Odkedy zvyšuje dane pravica ?

Vraj nám bude už vládnuť v novom roku ľavica. Aká ľavica ? Ta hŕstka milionárov čo ovládla kedysi skutočne ľavicové strany, dala ich právnicky dokopy a pod rúškom ľavice presadzuje záujmy boháčov na úkor obyčajných, čestných a statočných ľudí?

 

Tu na Slovensku nie je už žiadna pravica ani ľavica. Sú to len pojmy na oblbovania  a nato, aby politológovia mali pojem na rozlišovanie tých a tamtých. Potrebujeme pokoj a kľud. Doma, v meste, v regióne. Potrebujeme, aby chod štátu a mesta ovplyvňovali obyčajní a statoční ľudia.

Prajem si koniec tejto pravice aj tamtej ľavice na Slovensku. Zlyhali. Prajem si vládu obyčajných a statočných ľudí, ktorí pracujú pre občanov, nekradnú a chcem mať už pokoj od Dzurindu, Fica, Figeľa, Hrušovského a ostatných.