Založ si blog

Modráci končia, Matovič balí päť slivák a šok z uvedomelých Slovákov

som zažil dnes, keď som sa stretol s mojích dlhoročným známym a ten mi začal rozpávať ako so mnou súhlasí a že netreba voliť.

 

Rád by som upozornil, že môj dlhoročný známy bol volič HZDS a neskôr SDKU. V HZDS mal dokonca dobre platený flek a veľa nechýbalo, aby bol neskôr po problémoch s Muftym aj oficiálne v štruktárach modrákov. Na poslednú chvíľu však zoztal v úzadí a nasadil tam svojho zaťa.

 

Potom, čo sa dostal k moci Fico prehodil výhybku a trošku podporil cez svoju firmu aj smerákov, čím zabezpečil, že zaťa z funkcie nevyhodili, lebo bol akože „odborník“.

 

Starý známy dokonca súhlasí s mojim názorom, že Matovič môže baliť svojich pät slivák, lebo potom čo sa zbavil Palka a spol., bude mať so svojimi šaškárnami problém prekročiť päť percent.

 

Starý známy je lišiak a preto povedal, že nielen ja, ale aj on je šokovaný, že Slováci sa stávajú uvedomelí a nejdú voliť. Vraví totiž, že kto nevolí, volí jeho zaťa a jeho zať je zať. Rodina totiž musí držať spolu, lebo ako bolo na počiatku za HZDS, tak nech je i teraz, na konci SDKU. A vraj cirkusant Matovič čoskoro uzavrie svoju púť v Brááááátyslave, balí vojich päť slivák a troch običajných a vráty sa do Ternavy.

Sme my ale uvedomelí Slováci, až som šokovaný.

Vladca sveta

20.02.2012

zvláštny vývoj udalostí vo svete aj na Slovensku pri odhaľovaní pravdy nastal

PodporTe SaS a obyčajných lebo

19.02.2012

sú to jediné subjekty, ktoré hovoria pravdu, držia slovo, hrajú fér, podporujú lesby, gejov a sú tiež kresťanského svetonázoru. Nehanbia sa odhaliť aj na verejnosti a ísť aj na detektor lži a taktiež nie sú uvedení v nižšie uvedenom videu: Ja som še rozhodol nateraz v roku 2012 inak ako obvykle, bo net keho voľic: jednoducho NEVOLÍM a [...]

Hitler odporúča, aby národ povstal a vysporiadal sa so zradcami: I. M. , M. Dz. , R. S. , R. F. , V. M. , J. S. , J. F. , I. G. , P. H. , D. L. ,

19.02.2012

a aj toto video na stránke www.obicajniludia.sk dokazuje, že pokles a marazmus slovenskej spoločnosti je tri týždne pred voľbami napriek mobilizačným prehláseniam veľkého vodcu Mikuláša Dzurindu mimoriadne veľký a nadobúda rôzne formy. Od nenávisti, rezignácie až po satiru a sarkazmus. M. DZ. mobilizoval včera vo Zvolene skoro tak (ne)horlivo, ako v 1945 v berlínskom hlavnom [...]

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44598x
Priemerná čítanosť článkov: 2787x

Autor blogu

Kategórie