Založ si blog

Voliť bláznov alebo klamárov alebo Gorily?

 

Odpovedať na túto otázku neviem. Vlastne viem? Teraz na konkurenčnom blogu čítam nejakého Bránika, ako si vylieva srdce na Matoviča a že je klamár a že má ísť na detektor lži.

 

 

Po náhodnom mojom blogu zo včera

 

http://jacksparow.blog.pravda.sk/2012/02/13/obycajni-a-obicajni-blaznivy-matovic/

 

som tiež dostal nejaké emaily. Niektoré ma napadli, že robím reklamu Matovičovi, potom, že nie Matovičovi ale nejakému Gurtlerovi Kovbojovi z Košíc a potom nejaké, že či sa nudím?

 

Tak nudím sa, pravda je. Ak ste nezamestnaný a nie a nie nájsť prácu a nechcete sa úplne zblázniť, tak niečo treba robiť. Televízia ma už nebaví, tak som na internete posledný týždeň častejšie. Veď idú voľby a niekto vyhrá, kto mi dá prácu?

Nie. Prácu mi nedá nikto. Všetci len hrabú a hrabú a klamú a nás nezamestnaných kašlú.

 

Najprv mi sľuboval prácu Mečiar, potom Dzurinda a teraz mi už prácu nesľubuje nikto. Lebo všade je len Gorila a Gorila. A matovič a 99percent.

Už mám toho dosť.

 

Rozhodol som sa. Nebudem voliť. Neverím už ani Matovičovi, ani 99, ani Ficovi ani nikomu. Všetci len klamu a okrádajú nás.

 

Nebudem už voliť ani bláznov, ani klamárov, ani Gorily. Zožerte sa medzi sebou. A keď sa nezožeriete sami medzi sebou, tak ľudia sa  ráz postavia proti a bude viac práce pre hrobárov, aj keď pominú mrazy.

Vladca sveta

20.02.2012

zvláštny vývoj udalostí vo svete aj na Slovensku pri odhaľovaní pravdy nastal

PodporTe SaS a obyčajných lebo

19.02.2012

sú to jediné subjekty, ktoré hovoria pravdu, držia slovo, hrajú fér, podporujú lesby, gejov a sú tiež kresťanského svetonázoru. Nehanbia sa odhaliť aj na verejnosti a ísť aj na detektor lži a taktiež nie sú uvedení v nižšie uvedenom videu: Ja som še rozhodol nateraz v roku 2012 inak ako obvykle, bo net keho voľic: jednoducho NEVOLÍM a [...]

Hitler odporúča, aby národ povstal a vysporiadal sa so zradcami: I. M. , M. Dz. , R. S. , R. F. , V. M. , J. S. , J. F. , I. G. , P. H. , D. L. ,

19.02.2012

a aj toto video na stránke www.obicajniludia.sk dokazuje, že pokles a marazmus slovenskej spoločnosti je tri týždne pred voľbami napriek mobilizačným prehláseniam veľkého vodcu Mikuláša Dzurindu mimoriadne veľký a nadobúda rôzne formy. Od nenávisti, rezignácie až po satiru a sarkazmus. M. DZ. mobilizoval včera vo Zvolene skoro tak (ne)horlivo, ako v 1945 v berlínskom hlavnom [...]

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44693x
Priemerná čítanosť článkov: 2793x

Autor blogu

Kategórie